Ωράριο καθημερινά από της 9:00-21:00    

Αντιψυκτικό Παραφλού Ψυγείου Αυτοκινήτου G12 -35 5lt

Εξαντλήθηκε

Χαρακτηριστικά προϊόντος Glidex Extra G12:παρέχει εξαιρετική προστασία κινητήρα ακόμα και στους -35°Cέχει προστατευτικές αντιδιαβρωτικές και αντια φριστικές ιδιότητες έχει εξαιρετικές ιδιότητες λειτουργίας για αλουμίνιο και άλλα θερμαντικά σώματαπαράγεται με βάση μονοαιθυλενογλυκόλη και συστατικά που προστατεύουν τις βαφές και τις ελαστικές σφραγίδες Το υγρό δοκιμάστηκε στο Ινστιτούτο Μεταφορών και έλαβε πιστοποιητικό συμμόρφωσης που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητά τουμπορεί να αναμιχθεί με όλα τα υγρά μονοαιθυλενογλυκόλης (αιθυλενογλυκόλη) ανεξαρτήτως χρώματος έχει σήμα ασφαλείας «Β πληροί το πρότυπο PN-C-40007πληροί τις απαιτήσεις του ASTM D 3306δεν περιέχει νιτρώδη, νιτρικά και φωσφορικά άλατα Κατάλληλο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και φορτηγών.με πιστοποιητικά DAF - MB - 325,3 Το ψυκτικό υγρό έχει πιστοποιητικά ITS και το σήμα ασφαλείας B. Είναι κατάλληλο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και φορτηγών. Ειδικότερα, συνιστάται για μάρκες:OPELVWMERCEDESSKODAΔΙΑΤΑΓΜΑΠΕΡΑΣΜΑΕΔΡΑAUDIRENAULTCITROENTOYOTANISSANΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟSAABLANCIALEXUSKIAHONDAHYUNDAIMAZDAκαι άλλα δυτικοευρωπαϊκά και ιαπωνικάπαρέχει εξαιρετική προστασία κινητήρα ακόμα και στους -35°Cέχει προστατευτικές αντιδιαβρωτικές και αντιαφριστικές ιδιότητεςέχει εξαιρετικές ιδιότητες λειτουργίας για αλουμίνιο και άλλα θερμαντικά σώματαπαράγεται με βάση μονοαιθυλενογλυκόλη και συστατικά που προστατεύουν τις βαφές και τις ελαστικές σφραγίδεςΤο υγρό δοκιμάστηκε στο Ινστιτούτο Μεταφορών και έλαβε πιστοποιητικό συμμόρφωσης που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητά του μπορεί να αναμιχθεί με όλα τα υγρά μονοαιθυλενογλυκόλης (αιθυλενογλυκόλη) ανεξαρτήτως χρώματος έχει σήμα ασφαλείας «Β πληροί το πρότυπο PN-C-40007πληροί τις απαιτήσεις του ASTM D 3306δεν περιέχει νιτρώδη, νιτρικά και φωσφορικά άλατα Κατάλληλο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και φορτηγών. Με πιστοποιητικά DAF - MB - 325,3 Το ψυκτικό υγρό έχει πιστοποιητικά ITS και το σήμα ασφαλείας B. Είναι κατάλληλο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και φορτηγών. 
παρέχει εξαιρετική προστασία κινητήρα ακόμα και στους -35°C
έχει προστατευτικές αντιδιαβρωτικές και αντιαφριστικές ιδιότητες
έχει εξαιρετικές ιδιότητες λειτουργίας για αλουμίνιο και άλλα θερμαντικά σώματα
παράγεται με βάση μονοαιθυλενογλυκόλη και συστατικά που προστατεύουν τις βαφές και τις ελαστικές σφραγίδες
Το υγρό δοκιμάστηκε στο Ινστιτούτο Μεταφορών και έλαβε πιστοποιητικό συμμόρφωσης που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητά του
μπορεί να αναμιχθεί με όλα τα υγρά μονοαιθυλενογλυκόλης (αιθυλενογλυκόλη) ανεξαρτήτως χρώματος
έχει σήμα ασφαλείας «Β
πληροί το πρότυπο PN-C-40007
πληροί τις απαιτήσεις του ASTM D 3306
δεν περιέχει νιτρώδη, νιτρικά και φωσφορικά άλατα
Κατάλληλο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και φορτηγών.
με πιστοποιητικά DAF - MB - 325,3
 Το ψυκτικό υγρό έχει πιστοποιητικά ITS και το σήμα ασφαλείας B. Είναι κατάλληλο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και φορτηγών. Ειδικότερα, συνιστάται για μάρκες:
OPEL
VW
MERCEDES
SKODA
ΔΙΑΤΑΓΜΑ
ΠΕΡΑΣΜΑ
ΕΔΡΑ
AUDI
RENAULT
CITROEN
TOYOTA
NISSAN
ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ
SAAB
LANCIA
LEXUS
KIA
HONDA
HYUNDAI
MAZDA
και άλλα δυτικοευρωπαϊκά και ιαπωνικά
παρέχει εξαιρετική προστασία κινητήρα ακόμα και στους -35°C

14,90 €